Post by undomeperscep on Feb 2, 2022 23:35:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Homescapes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Homescapes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ coduri resursă nelimitată ▞▞▞
▞▞▞ Homescapes 2022 version ▞▞▞
Homescapes (3.4.3) descărcați pe Android apk - Captain ...
este un joc bun în general, dar este enervant când primești, să spunem un boost de 20 de minute și jocul irosește 5 minute, oferindu-ți ferestre pop-up și lucruri complet irelevante de închis înainte de a începe să joci
Este o porcărie jocul asta
Ok jocul
De ani de zile am jucat și m-am bucurat de joc. Acum unele niveluri devin greu de trecut, iar jocul devine mai puțin plăcut. (A trebuit să actualizez recent) și de atunci, de fiecare dată când merg la jocul de makeover se blochează. Sunt la nivelul 500.
Nu pot juca,mă tot scoate din joc,l-am și actualizat,vă rog să rezolvați problema,mulțumesc
Nu pot intra pe joc deoarece trebuie sa faca actualizarea, dar cand incerc sa o fac nu ma lasa. Se tot incarca deja de 2 zile si nimic. Am verificat internetul, telefonul insa nu am gasit nimic care ar putea sa impiedice aplicatia din a se actualiza.. Imi place mult jocul, insa acum nu il pot juca.
Pe bază de rând: în Engleză, traducere, definiție, sinonimele ...
Prea greu de trecut unele nivele , viețile vin după 30 minute , aștept prea mult. Dați mai multe vieți sau micsorati timpul la încărcarea vieților
Îmi place acest joc, ca adult mă găsesc că mă joc tot timpul. Totul despre el, de la jocuri la remodelarea casei. Îmi provoc eu să îndeplinesc sarcini de redecorare a grădinii. Este doar un joc grozav...
Greu treci de la un nivel la altul . Multe nivele hard si super hard
Prea mare investitia in amenajari!
Îmi plac mini-jocuri, este prima dată când văd că ai pus mini-jocuri în reclame hahahhah
Descărcaţi Homescapes 5.0.3 Android gratuit - Downloadia
Îmi place să joc jocul, devine din ce în ce mai frustrant când jocul în sine face imposibilă câștigarea unui nivel, ceea ce înseamnă că trebuie fie să-ți folosești toate amplificatoarele și apoi fie să aștepți mai multe, fie să le cumperi. Înțeleg întregul unghi al veniturilor afacerii, dar în cele din urmă oamenii se vor sătura de asta!
Ar fi mai bine dacă ați lăsa să se spargă toate bombele la sfîrșit de joc și după să se inchidă, faceți ceva actualizat și ca joc nu numai de anotimp, lasati pana la sfârsit sa se sparga toate..lăsați să se termine până la sfârșit. jocului toate ce se formeaza
Acest joc trișează pentru a te face să cheltuiești bani. Vei sta la un nivel luni de zile, iar ei te vor duce la un singur lucru rămas și te vor lăsa acolo de 100 de ori. Și vor fi lucruri ridicole, cum ar fi o nucă întâmplătoare care cade din cer, care nu a fost niciodată menită să fie acolo. Voi șterge acest joc și nu îl voi reinstala niciodată și vă sugerez să faceți și vouă toți.
Nu am reușit să deschid jocul de când l-am actualizat acum câteva zile... se încarcă încet și spune că conexiunea mea la internet este lentă când am avut o recepție bună și o mulțime de date. Vă rog să remediați problema dacă nu sunt singurul care se confruntă cu asta. Mi-e dor de jocul meu.
Jocul este perfect, dar limba este engleza, dar pot înțelege engleza. Am citit la școala medie de engleză
Jocul nu se mai deschide de vreo 3 luni.Se incarca 60 /100 si se opreste ,si-mi scrie ca e slaba conexiunea la internet ,sa incerc mai tarziu.Tot incerc de atunci si nimic.
I mi place apicatia foarte mult si nu vreau sa renunt la ea .
Acest joc îmi spune să actualizez, apăs pe descărcare, după cum mi se cere, apoi îmi spune să dezinstalez sau să joc. Fie pierzi unde te afli în joc, fie pur și simplu nu joci. Nu există nimic pe pagină despre actualizare; Nu există nimic despre descărcarea care are loc efectiv. Ceva lipsește cu siguranță.
Joc de puzzle grozav, partea de achiziție în aplicație a jocului este intensă. Se simte ca și cum producătorul te presează să achiziționezi articole de fiecare dată când pierzi un puzzle
Descărcare gratuită Homescapes MOD APK Game pentru Android! Descărcați gratuit APK, DATA și MOD Jocuri și aplicații Android la SbennyDotCom!
Fara bani nu faci nimic. Avansezi foarte greu sau deloc.
Marea Britanie este sigură că cazul Prokopeni este "dosar penal obișnuit", ... Următoarele jocuri - Fishdom, Gardenscapes și Homescapes pentru dispozitive
Sa blocat si nu mai pot juca si este greu de trecut unele jocuri
Îmi schimb recenzia de la 5 la 1. Turneul campionilor este ridicol și acum s-a blocat pe asta. Minereu decât jocul obișnuit.
Nu meritati nici macar o stea
Foarte binej1jsjsjdjjd
Homescapes. 18.523.415 aprecieri · 90.986 discută despre asta. Welcome to Homescapes, one of the hits from Playrix's Scapes™️ series! Help Austin the...
Iubește jocul, dar continuă să bombardeze. Nu jucasem de luni de zile, m-am întors la el și acum îmi amintesc de ce.
E fain
Lansat de Playrix, o companie cunoscută de jocuri din spatele popularului games precum Homescapes, Fishdomși Gardenscapes, Township a obținut o mulțime de
Joc foarte captivant. Provocările sunt o problemă cunoscută și nu apar pentru toată lumea. Partea cea mai rea pentru mine este să obții vieți nelimitate și te face să o folosești. Joacă-te în pauzele de la serviciu și chiar când trebuie să mă întorc, am o oră de viață nelimitată care se irosește. Ar fi bine să-l pot folosi când vreau.
Relaxant...
Aaa