Post by undomeperscep on Feb 2, 2022 23:32:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Criminal Case ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Criminal Case IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ استقامت مولد کدها ▞▞▞
▞▞▞ Criminal Case 2022 version ▞▞▞
این سرگرم کننده است، کمی انرژی می گیرد، اما ساعت ها، نه یک روز یا 2 روز مانند برخی. خطوط داستانی خوب، شما را مشغول جستجوی سرنخها میکند. تا اینجا آن را دوست داشتم، و قبلاً 1 مورد را حل کرده ام. به روز رسانی، دوستش داشتم، عالی بود، اما من Fakebook ندارم، و رسیدن به جایی بدون آن بسیار سخت است. فقط مدام میپرسه...
من دیوانه هستم. من سالها این بازی را بازی کردهام، هر روز جانم را میگیرم، شاید اخیراً زیاد بازی نکردهام، اما دلیلی برای گرفتن جان تقریباً 14500 زندگیام وجود ندارد. من می توانستم سطوح عظیمی را بازی کنم اما به دلایلی وقتی امروز جانم را گرفتم آنها ناپدید شدند. من آنها را می خواهم که برگردند، هر روز برای مطالبه آنها وقت گذاشتم، بنابراین آنها را به دست آوردم. هیچ راهی برای تماس با پشتیبانی در این بازی وجود ندارد. اگر نتوانم آنچه را که به دست آورده ام حفظ کنم، ممکن است بازی را کنار بگذارم. بسیار ناامید.
عالییییییی من این بازیو از بچگیم تو تبلتم بعد تبلتم خراب شد دیگه نتونستم پیداش کنم الان پیداش کردم خیلی خوبههه
بسیار عالی
من قبلاً از این بازی لذت می بردم اما ورود به فیس بوک دیگر کار نمی کند بنابراین نمی توانم به بیش از یک سال پیشرفت برگردم.
یک صحنه جرم به شما نشان داده می شود و لیستی از اشیاء برای پیدا کردن به شما داده می شود. اگر در حافظه خوب هستید، برای حافظه خوب است. & متفاوت است. من از آن لذت می برم. تنها چیزی که برخی از تبلیغات طولانی هستند. راه هایی برای کسب درآمد و مزایای انرژی وجود دارد. جنایتکاران مختلفی وجود دارد و شما باید شواهد را بررسی کنید و قاتل را دستگیر کنید. من آن را درمانی می دانم. درست مثل یک کارآگاه واقعی
من بازی را از ابتدا دوست دارم و از آن لذت می برم، اما مشکل این است که وقتی در Case3 بودم باید دانلود کنم تا کیس باز شود، مشکلی با دانلود آن ندارم، اما وقتی آن را دانلود کردم، هر ساعت 1% آهسته بود. اما هر دقیقه متوقف میشود و میگوید "دوباره امتحان کن" آزاردهنده بود چرا فقط آن را با ستارهها باز نمیکنی؟ یا انرژی؟
کمی موارد اضافه شده است، اما این یک راه حل آسان برای خاموش کردن وای فای من است. این بازی را بسیار سرگرم کننده دوست دارم 😭
آلیست
من همه بازیهای Criminal Case را دوست دارم، اما تنها ناراحتی من زمانی است که سطح را بالا میبرید. برای افزایش سطح، نوار انرژی خود را دوباره پر می کنید، که خوب است، اما اگر از یک سطح جدید 12 امتیاز فاصله دارید و نوار انرژی شما پر است، فکر می کنم انرژی 110 باید به آنچه در حال حاضر دارید اضافه شود. همه ما باید از مزایای یکسانی برخوردار باشیم. به عنوان مثال، من برای ارتقاء سطح به 47 امتیاز نیاز دارم، اما با استفاده از چرخ شانس، 160 امتیاز انرژی دارم، بنابراین برای ارتقاء سطح پاداشی دریافت نمیکنم.
criminal case انرژی و ستاره ها رایگان - SUPERWINN
تبلیغات بیشتر در پایان هر بازی، بیش از آن مفهوم تبلیغ است که به طور پیش فرض باید 5-10 ثانیه تماشا کنیم و بنر تبلیغاتی را ببندیم تا 5 ثانیه بیشتر منتظر بمانیم. این واقعاً ذهن را می خورد. تبلیغ برای Energy Coin و Extra Spin پاداش روزانه خوب است، نه در حین بازی.
من این بازی را دوست دارم. این یک بازی است که می توانید با آن وقت بگذارید. نگران نباشید که نمی توانید آن را به سرعت کامل کنید. این بازی برای گذراندن زمان و به آرامی کامل کردن آن است. رضایت از تسلط بر صحنه جنایت عالی است
Can you figure out the two word rhyming answer for “criminal crustacean? ... If you want these features, please consider the Apple iOS version of
بازی بی معنی است من که خوشم نیامد
این بازی فوق العاده است.. فقط توصیه می کنم زمانی که چیزها باید ارسال شوند تا آنالیز شوند، اینقدر طول نکشید و همچنین پس از حل هر مورد منتظر گزارش باشید. غیر از اون ادامه بده 🤔🤔😀
بازی فوق العاده ای است. من از آن بسیار لذت می برم اما یک چیزی که در این بازی ندارم سیستم شارژ انرژی است. لطفاً این سیستم را تغییر دهید و همه چیز خوب است به جز شارژ انرژی. من از سیستم شارژ خوشم نمیاد به همین دلیل 3 ستاره میدم وگرنه 5 ستاره میدم
خود بازی به راحتی پنج ستاره است اما تبلیغات بسیار زیادی وجود دارد اما می توان با این کار کنار آمد زیرا بازی بسیار عالی است. مشکل بزرگتر این است که انرژی شما به همین راحتی تمام می شود و هر بار که سطح خود را بالا می برید، دوباره انرژی دریافت می کنید اما حداکثر انرژی شما افزایش نمی یابد. شما می توانید برای آن پرداخت کنید، اما این پرداخت اشتراک است که به نظر مضحک است.
من بازی را دوست دارم و چند سالی است که بازی کرده ام. با این حال، اخیراً تبلیغات از کنترل خارج شده است. من میدانم که رایگان است و تماشای تبلیغات را برای مزایایی مانند انرژی بیشتر، اسپینهای جایزه بیشتر، و غیره کاملاً درک میکنم، اما اینکه بعد از هر ۲ صحنه نمایش تبلیغاتی ظاهر شود، مضحک است. فقط فکر کردم باید بدانید که چرا یک بازیکن ثابت را برای مدت طولانی از دست داده اید. من هر چند ماه یک بار بررسی می کنم تا ببینم دوباره تغییر کرده است یا خیر. گزینه های بسیار خوبی برای بازی های شی مخفی وجود دارد، این یکی ارزشش را ندارد
DOWNLOAD GAME Judge 3D Android, IOS: ... Every criminal has his or her judgment day! and judgment day ...
آن را در کروم بوک خود دانلود کردم، اما کروم بوک من صفحه نمایش لمسی نیست و به شما امکان دور زدن آموزش را نمی دهد. نمی توان آن را در رایانه من پخش کرد زیرا می خواهد وقتی نمی توانم با انگشتانم بزرگنمایی کنم گزینه رد شدن از آموزش را به آن بدهید. هر چیزی که میتوانید بازیها را از فروشگاه پلی استور دانلود کنید صفحه لمسی نیست.
Criminal Story! Miami Gangster - [iOS/Android Gameplay] ... criminal investigation -Crime Case murder mystery ... Criminal Case Trailer | APKTOPS.
عالی بهترین بازی دنیاس💖💖💖💖💖
من قبلاً دوست داشتم این بازی را بازی کنم اما اکنون فیس بوک می خواهد کوکی هایی اضافه کند که من نمی خواهم و همچنین نمی توانم آن را به عنوان پاپ آپ بپذیرم زیرا به درستی با صفحه نمایش مطابقت ندارد چرا فیس بوک نمی تواند از خراب کردن آن دست بردارد. بازی خوبی است، من سال هاست که بدون آنها بازی می کنم. به نظر می رسد مجبور می شوم آن را حذف نصب کنم تا فیس بوک و کوکی های آن را متوقف کنم.
این بازی خیلی قشنگه خیلی دوستش داشتم این بازی در مورد تحقیق است. پس حوصله ام سر نمی رود. من در حین انجام این بازی مانند یک محقق فکر می کنم. اما زمان زیادی برای بارگذاری نیاز دارد. به همین دلیل است که من به آن فقط 4 ستاره می دهم
در هر 5 دقیقه، شما درخواست ستارههای خرید میکنید و هر دور آنقدر با شرایط به هم ریخته است که کاربر از سر ناامیدی خرید میکند نه سرگرم کننده. فلسفه بازی اوایل دهه 2000 که در آن برای هر قدم رو به جلو، باید خرید کنید یا وارد فیس بوک شوید. بازی رقت انگیز و اتلاف وقت کل
من بازی را دوست داشتم اما مجبور شدم فوراً آن را حذف کنم زیرا نمی توانم روی کتاب گوگل کروم خود زوم کنم و به معنای واقعی کلمه به من اجازه نمی دهد تا حدی از زوم رد شوم. که واقعاً مایه شرمساری بود زیرا لذت بخش به نظر می رسید.
شما باید بتوانید فقط بازی را بازی کنید و از آن لذت ببرید، نه اینکه هر بار که یک شی به صحنه جرم اضافه می شود آن را به روز کنید که هیچ کس بازی نمی کند، این بازی به دلایل زیادی بسیار بد است، اما واقعاً مهم نیست که مردم چه هستند. فکر کنید چون توسعه دهندگان در زمان انتشار این بازی برای اولین بار در پول بودند، بنابراین واقعاً مهم نیست که چه چیزی را می خواهیم تغییر دهیم، آنها آن را یکسان نگه می دارند زیرا از آن پول زیادی به دست می آورند. اما ما می خواهیم بازی را بدون توجه به نسخه ای که هستید بازی کنیم.
بازی بسیار جالب است، اما استفاده از ستاره ها و انرژی مانند آن خسته کننده است. چند لمس وجود دارد و می تواند فقط عالی باشد
Criminal Case - the #1 free hidden object game! Are you ready to solve murder cases? Download now and discover who killed Rosa Wolf.
چقدر ناامید کننده است. من تازه شروع به لذت بردن از این بازی کردم فقط قسمت 3 این بازی را باز می کنم. ما به معنای واقعی کلمه باید انتخاب کنیم که با یا بدون پرداخت هزینه برای حل جرم اضافی بازی کنیم. فریب نخورید و برای خریدهای درون برنامه ای پول خرج کنید. من این بازی را انجام نمی دهم که از بین بروم
بازی سرگرم کننده و اعتیادآور است. با این حال خوشحال نیستم زیرا تبلیغات بسیار زیادی وجود دارد که نامربوط هستند و هیچ تنظیماتی برای کنترل تبلیغات وجود ندارد. همچنین استفاده از داده بسیار زیاد است و دوره زمانی تجزیه و تحلیل بسیار طولانی است مگر اینکه بتوانید پرداخت کنید و آن را انجام دهید.
من از دوران راهنمایی عاشق بازی در پرونده جنایی هستم. اما من در این مورد مشکل بسیار بزرگی دارم. آیا راه های دیگری برای بازیابی اطلاعات ندارید؟ من قصد نداشتم با حساب fb خود وارد شوم، اما به طور تصادفی روی آن کلیک کردم. و وقتی سعی کردم از سیستم خارج شوم، باید از ابتدا شروع می کردم. و خیلی آزاردهنده است. امیدوارم بتوانید کاری در مورد آن انجام دهید.
Criminal Case: Supernatural Investigations v2.38.2 + Mod – بازی “پرونده های جنایی: تحقیقات ماوراءالطبیعه” برای اندروید
بازی خیلی عالی است😎😎😎😃😃
من با بیشتر چیزها مشکلی ندارم، اما چرا تبلیغات جهنمی در این بین ظاهر می شود؟ گزینه ای برای تماشای تبلیغات به صورت دستی وجود دارد، پس چرا بسیاری از تبلیغات طولانی مدت نیز در این بین ظاهر می شوند؟ مرد، این جهنم بی ادب است! اگر به این موضوع رسیدگی شود، سه ستاره باقیمانده به هر نظر متعلق به شماست!
بازی خیلی جالبیه
من احساس میکنم که تغییرات شما در اطراف واقعاً دیدن صفحه را برای ما بازیکنان مسنتر سخت میکند. و قطعاتی را که باید پیدا شوند پیدا کنید. من نمی توانم این مورد WebGL را بفهمم. نه بیمارانی دارم که امتحان کنم!!! من حداقل 7/8 سال است که دارم این بازی را انجام می دهم و در حال تمام شدن بیماران هستم.
از بازی لذت می بردم اما دیوار پرداخت بین هر سطح مضحک است! برای دانلود این بازی 24 ساعت صبر کنید، به ما پول بپردازید یا دوستان خود را اسپم کنید. نه من فقط حذف نصب می کنم
من تازه این بازی را شروع کرده ام و احساس می کنم. من سالها آن را بازی کردم
یک بازی به طور کلی سرگرم کننده و لذت بخش، با این حال تبلیغات بیش از حد مکرر و طولانی واقعاً تجربه را کم می کند. خریدهای درون برنامه ای بسیار گران هستند. من 7 مورد اول را قبل از اینکه از انتظار برای نتایج یا گزارشها در بین آگهیها خسته شدم، بازی کردم. اکنون حذف نصب می شود و احتمالاً آن را توصیه نمی کنم.
پرونده جنایی یک بازی بسیار لذت بخش و آموزشی است و به تجربه چیزهای زیادی کمک می کند
این یک بازی سرگرم کننده است اما شما باید منتظر بمانید تا انرژی شما دوباره پر شود و باید منتظر شرکای خود برای کارهای خاصی باشید تا یا کاری برای انجام دادن نداشته باشید یا کاری نتوانید انجام دهید. دستگاه من فقط به من اجازه می دهد تا به مورد 2 بروم.
تبلیغات ویدیویی پشت سر هم بدون اجازه دادن فضا برای تنفس، بدون گزینه پرش... و حتی برخی از تبلیغات مجبور به تغییر مسیر می شوند... دفعه بعد، من بازی را در حالت پرواز انجام می دهم، مزایایی را که نخواهم برد مانند چرخ اسپینویل، زیرا در مقایسه با مقدار پولی که من بابت دادههایی که برنامه شما از دست میدهم، چیزی نیستند. دسته حالت پرواز ویرایش: نظرم تغییر کرد، تبلیغات به من اجازه نمی دهد لذت ببرم. اعتیاد من را در بازی حل کنید زیرا در هر صورت همه سطوح مشابه هستند. بلافاصله حذف نصب شد
من آن را دوست دارم، اما شما باید ستاره های زیادی بگیرید ⭐ فقط برای تحقیق یا صحبت
من واقعاً بازی را دوست دارم اما اشتباه کردم که برای ذخیره پیشرفت خود وارد فیس بوک شدم بنابراین اگر وارد فیس بوک نباشم همه پیشرفت ها از بین می رود. این واقعیت را دوست داشتم که در حین انجام بازی مجبور نبودم با افراد دیگر ارتباط برقرار کنم یا اینکه می توانستم بدون آنلاین بودن بازی کنم. از آنجایی که من وارد فیس بوک شدم و اکنون نمی توانم بدون ورود به سیستم بازی کنم، مگر اینکه از نو شروع کنم، مطمئن نیستم که چقدر دیگر به این بازی ادامه خواهم داد.
بازی سرگرم کننده، به آن معتاد شده بود، زیرا حل جنایت تا حدی سرگرم کننده بود، اما اگر لازم باشد همان صحنه جنایت را 4 یا 5 بار بازی کنم، فقط برای اینکه یک ستاره را به داستان ارسال کنم، حتی اگر همیشه نمره های بالایی می گیرم، علاقه خود را از دست می دهم. خسته کننده میشه بهخاطر مشکلات مشابه، میخواهید همه بازیهای خود را حذف نصب کنید. من حتی دوستان زیادی ندارم که بخواهند پرونده جنایی بازی کنند، بنابراین انتظار برای روز بعد فقط برای بازی در سطح بعدی خسته کننده است.