Post by undomeperscep on Feb 2, 2022 23:14:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Perfect Cream ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Perfect Cream IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک کریستال های بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ Perfect Cream 2022 version ▞▞▞
بازی عالی، اگر دوست دارید بدون هیچ هدفی فقط به گوشی خود ضربه بزنید. هیچ فایده ای برای انجام این بازی وجود ندارد. قرار است در حالت مکث و کرم کاملاً پر شود، اما حتی اگر صفحه نمایش خود را نگه دارید، سطح به پایان می رسد. بازی کردن این بازی را حتی در این قرنطینه توصیه نمی کنم.
اگر تمام نظرات 1 ستاره را بخوانید، اساساً همان چیزی است که می خواهم در مورد این بازی نیز بگویم. این فوق العاده خسته کننده است و هیچ مشکلی ندارد ... واقعاً ناامید کننده است
من واقعا ازین بازی خوشم اومد خیلی عالی بود 😍😍 حتما نصب کنید بای
چرا باز نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
Perfect Cream کرم روز جوان کننده پوست با سن SPF 15 به منظور تجدید دوباره و تجدید 1.7 oz.
این بازی بدون تبلیغات بسیار زیباست. تو هر سطح وقتی بازی رو کامل میکنی یه تبلیغ اومد و وقتی یه مقدار خامه از دست میدیم یه صورت نشون میده و میگه کرم رو از دست نده و این خیلی اذیتم میکنه😡
عاااشقشممم تبلیغ ندارع راحت نصب کنین
من تا حدودی از بازی ناراضی هستم اول اینکه شما باید برای حذف تبلیغات هزینه کنید و اگر این کار را نکنید، آزاردهنده می شوند. سپس مورد دوم کارت است. میدونی چطوری میگن بهترین جایزه؟ بله، من به معنای واقعی کلمه آن کارت ها را در هر مرحله دنبال می کنم و وقتی روی همان کارت کلیک می کنم، فقط 10 سکه به من می دهد. من باید بهترین جایزه را می گرفتم. این ناعادلانه است. پس لطفا آن را تغییر دهید. 😡
خیلی پر از تبلیغات در وسط بازی یک تبلیغ نشان می دهد. نه زمانی که سطح به پایان می رسد یا سطح جدیدی شروع می شود، بلکه در وسط بازی. تا به حال چنین بازی پر از تبلیغات را در هیچ کجا ندیده بودم. ناامید.
بازی به سرعت پیش می رود و تبلیغات اینجا و همه جا وجود دارد و بازی من بعد از آن شروع به یخ زدن می کند. ☹️☹️☹️
بازی خوب است، اما بعد از هر سطح، یک تبلیغ می آید. آزار دهنده می شود.
خوبه عالی🙄☺😍🤗
افتضاح گول عکساش نخورین چرت چرت فوش نمیدم چون با شعورم✌✌
این بازی فوق العا😍😍😍😍😘😘😘😚😚😙😗💝💖💖💖💗
باور نکردنی! من فقط 3 راند بازی کردم و هر راند فقط 10 ثانیه است. هر تبلیغی یک بازی است که در آن مردم گزارش می دهند که تبلیغات زیادی وجود دارد که من می توانم بگویم که بسیاری از افراد همان چیزی را گفته اند! اگر نمی خواهید وقت خود را با تبلیغات آزاردهنده وحشتناک تلف کنید، به هیچ وجه این را نصب نکنید!
بازی سرگرم کننده است اما من سعی کردم آن را در گوشی، تبلت و کروم خود دانلود کنم و گفت ممکن است کار نکند پس بازخورد ارسال کنید و فقط بعد از انجام آن کار کرد (1 هفته بعد)
دوستش دارم! من گرافیک را دوست دارم و سرگرم کننده است! امیدوارم بازی بهتر بشه
بسیاری از تبلیغات اما من برای بچه های 8 ساله توصیه می کنم خواهرزاده و خواهر من مانند lt
این بازی خوب است اما وقتی 500 روپیه جمع می کنم نمی توانم مخمل های بیشتری را باز کنم و به سختی می توانم velves را باز کنم چیز دیگری را باز می کنم من بازی را حذف می کنم این بازی بد است
این بازی کاملاً شگفت انگیز است ..... خیلی راضی کننده است. شما به راحتی می توانید قفل سطوح را باز کنید و شگفتی های سرگرم کننده داشته باشید...... من این بازی را کاملاً توصیه می کنم
تبلیغاتش زیاده!! خیلی زود خسته کننده می شود
تکراری است
این یک ایده منحصر به فرد است، اما آنقدرها هم عالی نبود. بعد از حدود 5 تا 10 دقیقه بازی، حوصلهتان سر میرود، و تبلیغات بسیار زیاد است. یک سطح را تمام میکنید و سپس یک تبلیغ وجود دارد، بعد از هر سطح اتفاق میافتد. این بازی با وجود منحصربهفرد بودن ایده آنقدرها هم عالی نیست. من صادقانه توصیه میکنم آن را نگیرید. واقعاً یک بازی نیست، همه چیز به معنای واقعی کلمه فقط تبلیغاتی است که بارها و بارها پخش میشوند.
آماده است تا تجربه بازی خود را حتی بیشتر کند. اشکالات رفع شده و عملکرد بازی بهینه شده است. لذت بردن. تیم ما همه بررسی ها را می خواند و همیشه سعی می کند بازی را بهتر کند. لطفاً اگر به کاری که ما انجام میدهیم علاقه دارید، بازخورد خود را با ما در میان بگذارید و هر گونه پیشرفتی را پیشنهاد دهید
این بازی کرم خارق العاده خیلی خوب است من آن را دوست دارم و آن را دوست دارم این بازی فوق العاده کمی دردناک است اما من خوب هستم. اینو حتما دانلود کن و دفعه قبل که دانلود میکنم عصبانی نشی عصبانی بشم هاااااا!!!......
این یک بازی واقعا عالی و رضایتبخش است و من میتوانستم رتبه بالاتری داشته باشم، اما هرگز هیچ تبلیغی در دسترس نیست. و اشکالات زیادی نیز وجود دارد
این بازی سرگرم کننده است و برای زمانی که من حوصله ام سر می رود عالی است. با این حال، من هر 1-2 دقیقه یک آگهی دریافت می کنم. میدانم که تا زمانی که وایفای خود را خاموش نکنید، تبلیغات وجود خواهد داشت، زیرا هر برنامهای به این شکل کار میکند. اما من آنقدر تبلیغات دریافت می کنم که مسخره است. من بدم نمی آید یک تبلیغ را اینجا یا آنجا تماشا کنم، زیرا بله این یک بازی است، بازی ها تبلیغات دارند، اما من این برنامه را حتی 10 دقیقه هم نداشتم و 6 تبلیغ را تماشا کردم. مشکل آگهی را برطرف کنید و من بسیار خوشحال خواهم شد که رتبه خود را تغییر دهم.
به نظر سرگرم کننده است اما هر بار که یک سطح را تمام می کنم و آخرین وافل بالا می آید و آن را تمام می کنم، کل بازی خراب است لطفاً آن را برطرف کنید و همچنین مانند دیوانه وار عقب می افتد
خوبه فقط وقتی یکی از شیرینی هارو انتخاب می کنه برات نمیاره و فقط هرچی میخواد رو میاره و اینکه زود تموم میشه بازیش و باید مرحله های تکراری بری اما بازم ممنون از سازندهای محترم این بازی حتما نصب کنید پشیمون نمیشید نیایش دهقان نیری ۱۰ ساله از مشهد کلاس چهارم
این بازی خوبی است اما دانلود آن زمان زیادی می برد و تعداد زیادی تبلیغات در این بازی وجود دارد به همین دلیل من به این بازی 03 ستاره ⭐ می دهم.
Perfect Cream دانلود پرفکت کرم کریم خامه عالی کامل آرکید مود هک شده با سکه بی نهایت برای اندروید نسخه ویندوز کامیپوتر Pc ✓ سازی.
بسیار یک بازی خراب بود ایف نت مه یک ستاره هم زیاد است 🤬🤬🤬🤬🤬🤬
گیم پلی ساده و نه چندان جذاب. تبلیغات بسیار زیاد، گاهی اوقات تبلیغات حتی بیشتر از یک سطح هستند. ستارههای شما پس از جمعآوری همه غذاها معنایی ندارند، و ابزارهای دیگر را فقط با پول دریافت خواهید کرد و با تماشای تبلیغات میتوانید سریعتر به آن دست پیدا کنید.شما می توانید به صورت آفلاین بازی کنید اما هرگز فرصتی برای باز کردن قفل ابزارهای دیگر با این پول کم نخواهید داشت. می توانست ارزشش را داشته باشد، اما اکنون فقط حذف نصب شده است.
الیه پنج ستاره هم کمشه♡
کرم دور چشم لورال Loreal EYE CREAM مدل ایج پرفکت AGE ...
عالیه خیلی خوبه